Aquesta tarda, a partir de les 18.35 h, a La 2 de Televisió Espanyola arrenca la segona temporada de Jo soc Erasmus. El programa torna amb noves històries d'èxit professional, de superació, d'amor i també amb nous reptes que deriven en un creixement personal. La nova temporada torna posant cara a alguns estudiants d'Erasmus i demostra que aquesta beca sempre permet aprendre un nou idioma, conèixer una altra cultura, obrir portes professionals, complementar els estudis i tenir una visió oberta i global del món, segons explica TVE en un comunicat.

En el primer episodi, l'espai dirigit i presentat per Alicia Gómez viatjarà fins a Viena per conèixer Neila García, una intèrpret i traductora gallega que va fer dos Erasmus, un a Suècia i l'altre a Alemanya. Per a ella, la beca ha estat un complement professional ideal i després d'aconseguir una passantia a l'Oficina de les Nacions Unides de la capital d'Àustria, va decidir que volia seguir vivint i treballant a l'estranger.

El protagonista de la segona història és Daryll Arboleda, un professor auxiliar d'anglès d'origen filipí que després de realitzar dos Erasmus, un a Niça i un altre a Tarragona, va quedar-se a viure a Madrid. Arboleda explicarà les tradicions filipines i demostrarà que pots estar a 12.000 km del teu país i sentir-te com a casa.