TV3 dedica avui, a partir de les 21.55 h, una nit temàtica dedicada als 30 anys de la caiguda del mur de Berlín. El programa Sense ficció estrena Els petits nazis i, tot seguit, l'espai Món analitzarà per què encara hi ha murs a diferents països.

El documental Els petits nazis analitza l'extremisme de dretes des d'una perspectiva diferent. No fa gaire, la qüestió va tornar a atreure l'atenció pública d'Alemanya de forma evident arran d'una sèrie d'assassinats perpetrats pel grup Clandestinitat Nacionalsocialista (NSU). Ara, partits nacionalistes de dreta estan trobant la manera de tornar a accedir al cor de la societat. Si bé tota l'atenció s'ha centrat sempre en els adults responsables i els motius de les seves accions, rarament s'ha debatut sobre el destí d'aquells infants que creixen en famílies radicals de dretes. Aquests nens i nenes no només estan a mercè d'una actitud antidemocràtica, sinó que, a més, poden transferir una mentalitat hostil a generacions futures.

Tot seguit, el programa Món mostrarà el retrobament entre dos fugitius de l'Alemanya de l'Est que fa trenta anys van aconseguir passar clandestinament, a través del bosc. Ho van fer acompanyats d'un equip de TV3, del programa 30 minuts, que va recollir la seva arriscada aventura.