El 1930, Alemanya era un país democràtic, amb parlament, lleis i llibertat d'expressió. Durant aquells anys, però, després de la Gran Depressió, el país travessava una greu crisi política, econòmica i social. El desencís de la població amb les autoritats i els partits polítics al Govern creixia i les eleccions van disparar el partit nazi. Adolf Hitler va ascendir al poder i tot el que va passar després forma part dels episodis més tràgics de la història contemporània. Sobre l'arribada de Hitler al poder gira El ascenso de los nazis, la minisèrie documental de tres episodis que el canal #0 de Movistar estrena aquesta nit, a partir de les 22.00 h.

La producció de la cadena britànica BBC reconstrueix els quatre anys que van portar Adolf Hitler a convertir-se en un dels homes més poderosos i temuts d'Europa. La sèrie compta amb imatges d'arxiu, amb impecables reconstruccions dramàtiques i fins i tot amb la veu del mateix Hitler, l'artista fallit que va seduir les masses prometent que Alemanya tornaria a ser grandiosa.

L'historiador Sir Richard Evans -especialitzat en el Tercer Reich-, el general retirat Sir Mike Jackson, la baronessa Helena Kennedy -advocada, presentadora i membre del partit laborista britànic- i la periodista i activista política Ash Sarkar ofereixen el seu testimoni en un documental que també es fixa en l'entorn més pròxim de Hitler i en tots aquells que van intentar aturar-lo.