El matrimoni format pel príncep Enric d'Anglaterra i Meghan Markle abandonarà a partir del pròxim 31 de març la família reial britànica. El conegut com a «megxit» ha generat un fort debat en les últimes setmanes que ha creuat fronteres més enllà del Regne Unit. Els motius que han portat la parella a fer aquest pas, amb quins ingressos comptaran a partir d'ara -quan deixin de tenir obligacions monàrquiques- o com ha reaccionat la resta de la família a aquesta escissió, són algunes de les qüestions que tracta H arry y Meghan: crisis en la familia real, el documental quel canal #0 de Movistar + estrena avui, a partir de les 19.15 h.

La producció aprofundeix en els motius que van portar la parella a separar el seu camí del de la corona i en totes les conseqüències que aquesta decisió comporta. El documental també repassa la història d'amor entre Enric i Meghan amb Chris Ship, periodista especialitzat en la Casa Reial britànica, i també recull l'entrevista que els ducs van concedir a Tom Brabdy, amic íntim del matrimoni i en la qual es presagiava aquesta decisió que ha tornat a remoure els fonaments de la institució monàrquica.

Tot seguit, la plataforma emetrà Thomas Markle: su historia, l'entrevista exclusiva en la qual el pare de la duquessa de Sussex explica amb tots els detalls com és la relació amb la seva filla i què opina sobre la sortida del matrimoni de la família reial.