Després de seguir els passos del futbolista del Reial Madrid Sergio Ramos, amb El corazón de Sergio Ramos, Amazon Prime Video s'ha fixat ara en una nova gran figura del món de l'esport espanyol. La plataforma prepara una sèrie documental sobre la vida del dues vegades campió de la Fórmula 1 Fernando Alonso, produïda per Mediapro. Segons ha explicat la productora en un comunicat, Fernando se centrarà en els mesos previs a la primera participació del pilot asturià al Ral·li Dakar que va tenir lloc a l'Aràbia Saudita. A través de cinc episodis, la producció també mostrarà el pas d'Alonso per les 500 Milles d'Indianapolis o les 24 hores de Le Mans, reptes que el pilot es va fixar després d'abandonar la Fórmula 1.

A més del testimoni del mateix Alonso, que explicarà en cada moment les seves sensacions, el seu cercle més íntim revelarà també la seva vida fora dels circuits i les competicions. El seu mànager, Luis García Abad; la seva germana, Lorena Alonso; la seva parella, Linda Morselli; i alguns dels seus amics com Carlos Sainz apareixeran a la sèrie documental per narrar aspectes poc coneguts sobre el famós pilot espanyol.

La sèrie documental s'estrenarà aquest mateix any a través de la plataforma de continguts en streaming a Espanya, França, Itàlia, Regne Unit i Llatinoamèrica.