A falta de tan sols quatre dies per a la posada en marxa de la plataforma Disney +, el pròxim dimarts 24 de març, els espectadors de tot Espanya podran gaudir aquesta nit del primer episodi d'un dels grans títols de la plataforma de pagament: The Mandalorian. La sèrie creada por Jon Favreau i basada en l'univers de la saga Star Wars es podrà seguir també en obert fruit de l'acord que Mediaset España i The Walt Disney Company Iberia van firmar a principis d'aquest mes de març.

The Mandalorian està ambientada en un anàrquic període després de la caiguda de l'Imperi Galàctic i segueix les aventures d'un caça-recompenses amb armadura pertanyent a la llegendària tribu que opera en els confins de la galàxia, lluny de l'autoritat de la Nova República. L'actor xilè Pedro Pascal encarna aquest solitari pistoler en conflicte amb si mateix i que té prohibit revelar el seu rostre. En el primer capítol, emprendrà una missió molt ben remunerada, encara que enigmàtica.

Gina Carano, Carl Weathers, Werner Herzog, Nick Nolte i Giancarlo Esposito són altres dels intèrprets que conformen l'elenc d'aquesta ficció, que fa escasses setmanes va finalitzar el rodatge de la seva segona temporada, que arribarà a l'octubre. A Disney + es podrà veure a partir de dimarts la primera temporada sencera.