Després del seu destacat paper a la reeixida Big Little Lies, Nicole Kidman ja té un nou projecte televisiu entre mans. L'actriu australiana, que es va endur un Globus d'Or i dos Emmys per la seva interpretació a la sèrie d'HBO, protagonitzarà pròximament Pretty Things, adaptació televisiva de la novel·la homònima escrita per Janelle Brown. En aquesta ficció, que es podrà veure a través de la plataforma Amazon Prime Video, Nicole Kidman també exercirà de productora executiva.

El projecte narrarà la història de dues dones, Vanessa i Nina, radicalment diferents. La primera és una hereva reconvertida en influencer d'Instagram, rere la dinàmica façana de la qual s'amaga una tràgica existència; i la segona és una estafadora entrenada per la seva mare, ara malalta, que haurà de replantejar-se els límits del seu ofici. Els destins de les dues es veuran units quan apareix la possibilitat de dur a terme un cop històric i al mateix temps molt arriscat.

A més de Pretty Things, Nicole Kidman té actualment diversos projectes televisius en desenvolupament. El més immediat és la minisèrie The Undoing, el thriller d'HBO que s'estrenarà la pròxima tardor, després que el seu rodatge s'hagi vist afectat per la crisi de coronavirus.