Saray ha abandonat les cuines de Masterchef amb una gran polèmica a l'esquena. La concursant s'ha negat a cuinar la perdiu que li havia tocat en la prova dels davantals negres, cosa que a Jordi Cruz li ha semblat una gran falta de respecte tant per a ell com per a tot el programa.

I és que la presentació del plat de Saray ha superat al divertit i recordat 'León come gamba' d'Alberto a Masterchef 2015. Molt enfadat, Jordi Cruz preguntava a la resta del jurat què s'havia perdut.

Saray presentava davant els seus companys i a l'audiència el seu 'Pájaro muerto encima de un plato'. Una decisió que li va valer l'expulsió fulminant de Jordi Cruz.

"No estàs fent res per estar en aquestes cuines. T'ho has pres a conya, t'has enrigut dels teus companys, que sí que han treballat, i d'aquest jurat. Si et sembla tan injust, marxa. Després del que acabes de fer i dir, jo no tinc res més a dir ", li retreia Jordi Cruz a Saray.

Una cosa al que ella responia amb un contundent: "L'aura podrida tenen tots, van de simpaticons i tenen la negra. No tornaré a ser simpàtica ni a riure, seré un robot de cuina".

L'expulsió de la concursant de Masterchef s'ha convertit en un dels temes més comentats de Twitter les últimes hores.