Per primera vegada a la història des de la seva emissió, els concursants de 'Supervivientes' tornen a Espanya dues setmanes abans que acabi el programa per la SupervivientesCovid-19, ja que els finalistes hauran de passar ara l'obligada quarantena de 14 dies.

Amb llàgrimes als ulls, la seva presentadora, Lara Álvarez, acomiadava aquest dijous el programa des d'Hondures, que va acabar amb l'expulsió d'Elena Rodríguez, afirmant: "Ens toca tornar a casa per, ara, lluitar amb vosaltres".

Des que el format 'Supervivientes' comencés el seu camí el 2000, totes les edicions havien seguit una tònica igual, canviant només les proves i concursants. No obstant això, aquesta edició de 2020 no només ha estat més llarga del que és habitual (91 dies des que va començar) sinó que també s'ha vist afectada per la pandèmia.

Aquesta situació ha obligat a Telecinco a haver de traslladar als concursants de la seva particular aïllament a un altre quan encara hi ha 5 finalistes. La nova normativa aprovada pel Govern per l'estat d'alarma que obliga els viatgers que arriben a Espanya a mantenir una quarantena de 14 dies sense poder sortir de casa hauria precipitat el retorn.

Una volta gens fàcil tenint en compte que no hi ha vols regulars programats entre Hondures i Madrid.

Per això, segons ha anunciat aquest dijous el presentador de plató, Jorge Javier Vázquez, tant els concursants com tot l'equip d'aquesta edició volaran en un avió noliejat expressament per a ells: "torneu a Espanya en un avió de somni, un 787 Dreamliner. Només per a vosaltres i per a tot l'equip. Si és que quan hi ha recursos n'hi ha ... ", apuntava.

Una vegada que estiguin a Espanya, els concursants Rocío Flores, Hugo Sierra, Ana María Aldon, Jorge i Barranco, s'enfrontaran al plató a l'última prova final per, determinar d'aquesta manera, qui és el guanyador de l'edició més llarga i anòmala de la història de 'Supervivientes'.

· Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus