La 78a edició dels Globus d'Or vindrà amb moltes modificacions. Després de canviar les regles de les candidates que optin als premis cinematogràfics, a causa de la crisi sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus, ara els premis actualitzen els seus requisits per reconèixer les sèries antològiques, que competien en la categoria de millor minisèrie o telefilm, que canvia de denominació.

A partir d'ara, aquesta categoria passa a dir-se millor minisèrie, sèrie antològica o telefilm. De la mateixa manera, actors que participen en aquest tipus de produccions podran competir en les seves respectives categories interpretatives, sempre que aquest intèrpret aparegui, almenys, al 50% de la ficció.

Black Mirror o The Twilight Zone relaten una història diferent en cada capítol, que no eren nomenades concretament en la categoria, encara que de facto eren elegibles per al premi.

Aquests canvis es produeixen davant l'auge d'aquestes produccions per part de canals de televisió i plataformes. Per exemple, Love Life, la nova ficció d'HBO i que protagonitza Anna Kendrick, podria optar al premi a la millor minisèrie, sèrie antològica o telefilm.

D'aquesta manera, l'actriu de Dando la nota, en participar en tota la temporada, també podria aspirar al guardó de millor actriu de minisèrie, sèrie antològica o telefilm. No obstant això, un actor que protagonitzés només un episodi de Black Mirror, també una ficció antològica, no seria elegible. Així, s'especifiquen les regles per a les ficcions d'aquesta naturalesa.

La gala de Globus d'Or de 2021 està inicialment programada per al mes gener i serà presentada per Tina Fey i Amy Poehler. No obstant això, la cadena NBC no ha anunciat una data concreta d'emissió, que es podria endarrerir segons com evolucioni als Estats Units la pandèmia.