Nia es proclama guanyadora d'OT 2020, l'edició més atípica de la història del talent musical que, marcada pel coronavirus i un confinament que va obligar a interrompre la seva emissió i desenvolupar la recta final sense públic al plató, tanca amb una llarga gala final, emesa cinc mesos després de l'inici de la temporada.

Nia Correia (Las Palmas de Gran Canaria, 1992), l'artista més completa i amb més energia sobre l'escenari d'aquesta temporada, es converteix en la vencedora d'una "edició històrica", com deia Roberto Leal a l'inici de la gala final, gràcies a un incontestable 45% de vots del públic.

Després de descartar a Anaju (15%) i Hugo (13%), qui es van quedar amb el lloc de quart i cinquè finalista, respectivament, la gala va passar a una segona fase en la qual Nia, Eva i Flavio es van batre en un duel final que va acabar amb la canària en el primer lloc, Flavio en el segon (32%) i Eva com tercera classificada (23%).

La gala final d'OT 2020 començava amb els cinc finalistes interpretant, a manera de popurri i com ja és tradició en el format, els temes que van cantar en aquella gala 0 que tenia lloc fa cinc mesos, convertint aquesta edició en la més llarga de la història.