Encara que estem en ple estiu, les limitacions per la pandèmia del coronavirus i, en alguns casos també la calor, poden convertir-se en motius per quedar-se a casa i en una temptació per veure algunes sèries curtes que tenim pendents.

Hi ha moltes produccions amb capítols que es poden començar i acabar en un cap de setmana, encara que no per això deixin de ser interessants. Aquestes són algunes d'elles:

'Curon'

'Curon' ha estat un dels últims fenòmens d'enguany en Netflix. Aquesta sèrie italiana de terror de set capítols narra el retorn de dos germans adolescents i la seva mare al seu poble natal. Allà, ella desapareix i els joves hauran d'enfrontar-se a uns veïns que semblen odiar a tot aquell que porta el cognom familiar mentre una ancestral llegenda sembla cobrar vida.

'A casa'

En plena nova normalitat, i enfront de l'aparició de rebrots, no està de més una mirada enrere, per recordar el confinament pel coronavirus. En els cinc capítols de 'A casa', Leticia Dolera, Rodrigo Sorogoyen, Paula Ortiz, Carlos Marqués-Marcet i Elena Martín van retratar la quarantena posant a prova la seva creativitat amb uns mitjans molt escassos.

'El tercer dia'

'El tercer dia' és una intrigant història de sis episodis dividida en dues parts, 'Estiu' i 'Hivern', que protagonitzen respectivament Jude Law i Naomi Harris, els qui arriben en diferents èpoques de l'any a la mateixa illa britànica, on s'enfrontaran a interrogants vitals.

'Hunters'

'Hunters' és una altra de les sèries curtes de l'any, i no sols per tenir a Al Pacino com a protagonista, sinó també per l'argument i el seu tractament, que ha arrossegat polèmica. La producció, de 10 capítols, narra l'activitat dels caçadors de nazis en l'a la Nova York de 1977 amb rivets de comèdia, però també d'una bona càrrega de violència.

'The politician'

'The politician' és una sèrie de 2019 que acaba d'estrenar enguany la seva segona temporada. Per això, potser és un bon moment per a veure la primera, una història satírica que furga fins a les arrels del poder polític als Estats Units, i que se centra en un adolescent de bona família obsessionat amb arribar a la Casa Blanca que es fixa com a primera fita el seu institut. La primera temporada té vuit capítols, i la segona, set.