Eso que tú me das, el documental sobre el cantant Pau Donés, s'estrenarà el pròxim 26 d'agost al Festival de Málaga. Es tracta d'un treball que han dirigit Jordi Évole i Ramón Lara i es presentarà en la secció Málaga Premiere, que queda fora de concurs.

Segons ha explicat Évole, Donés, que va morir el passat 9 de juny, va trucar-lo des de l'hospital i li va dir: «Em queden molts pocs dies de vida i els vull passar a la casa de la Vall d'Aran. M'agradaria que pugessis, que puguéssim xerrar, que la gravis i que facis amb ella el que vulguis». Eso que tú me das és el resultat d'aquesta conversa i ha estat produït per Atresmedia i Producciones del Barrio, que s'encarregarà també de les ventes internacionals del documental.

A la mateixa secció s'estrenaran altres produccions com ara HIT, la sèrie de TVE protagonitzada per Daniel Grao i dirigida per Joaquín Oristrell; la pel·lícula Mi gran despedida, d'Antonio Hens i Antonio Álamo; 75 días, de Marc Romero; Dehesa, el bosque del lince ibérico, de Joaquín Gutiérrez Acha, i A stormy night, de David Moragas.