TV3 estrena aquest dilluns, a través del seu web i les xarxes socials, Cover, el seu primer talent show musical que es podrà seguir de forma exclusiva en format digital. Presentat pel cantant terrassenc Miki Nuñez, representant d'Espanya al concurs Eurovisió de 2019, en aquest concurs, obert a tothom, grans bandes i músics catalans posaran el seu repertori a disposició de l'audiència, per trobar la millor versió de les cançons que els han fet famosos. El guanyador s'emportarà 10.000 euros de premi. Cover es podrà seguir de dilluns a divendres durant unes sis setmanes, segons ha informat la CCMA en un comunicat.

Els Pets, Búhos, Els Amics de les Arts, Nil Moliner i Suu són les bandes i artistes que compartiran el seu repertori en aquest nou talent. El jurat del concurs està format per Manu Guix, Elena Gadel i Marc Bala, persones amb un llarg recorregut en el món de la música i la cultura que valoraran de la millor manera possible les versions dels participants.

Els participants publicaran les seves versions a través de les xarxes socials, i el programa i els artistes originals faran la tria dels cinc finalistes. En una votació final, l'audiència triarà la millor cover. Les pastilles amb el contingut s'aniran publicant cada dia a través de les xarxes socials de TV3 i a l'Instagram del programa.