Homer, Marge, Bart, Lisa i Maggie, els cinc integrants de la veterana família Simpson, tornaran aviat a viure noves aventures. La 31a temporada de la sèrie d'animació Los Simpson es podrà veure íntegrament i de forma exclusiva, a partir del 27 de novembre, a través de Disney +. La sèrie més longeva de la història de la televisió estrenarà dos nous episodis cada divendres a partir d'aquesta data, segons ha confirmat la companyia nord-americana en un comunicat. El seu llançament a Espanya tindrà lloc, així, just dos mesos després d'haver iniciat la seva emissió als Estats Units.

Aquesta serà la primera temporada que arriba abans a la plataforma en streaming que al grup Atresmedia, que té els drets d'emissió en obert a Espanya i la segueix oferint. Els nous lliuraments també es podran veure en obert a través d'Antena 3, tot i que per ara no s'ha concretat una data per a la seva emissió.

Pel que fa a la nova temporada de la històrica sèrie, que constarà d'un total de 22 capítols, les trames tornaran a comptar amb un repartiment estel·lar d'actors convidats entre els quals destaquen Billy Porter, John Mulaney, Jason Momoa, Kevin Smith, Joey King, Lilly Singh, Cate Blanchett, Chrissy Teigen i Jim Parsons, així com amb actuacions musicals de John Legend i Weezer.