Els incidents registrats a Girona el 6 de desembre de 2018 a la plaça de l'U d'Octubre entre els assistents convocats per la plataforma Antifeixista i els agents dels Mossos d'Esquadra que impedien el pas cap al punt on Borbonia i Vox celebraven el seu acte en favor de la Constitució i la posterior càrrega de la policia catalana serveixen per il·lustrar les imatges d'uns greus incidents a Madrid en un dels capítols de la sèrie Los Favoritos de Midas que es troba disponible a la plataforma Netflix. Les imatges es colen i es barregen entre altres seqüències d'incidents i carregues policials autèntiques a Madrid i durant uns segons s'identifiquen perfectament elements gironins com la façana de l'escola Bruguera, una immobiliària de Jaume I i la plaça U d'Octubre. També ressalten les imatges de Mossos tacats amb pintura groga i el llançament de diverses tanques.

La sèrie recrea la Madrid actual. La ciutat es troba immersa en una revolució ciutadana amb incidents que es registren cada dia i on els enfrontaments amb la policia deixen fins i tot víctimes mortals. Cada nit se succeïxen enfrontaments. Les imatges per il·lustrar els disturbis barregen ficció i entremig es colen els incidents reals ocorreguts a Girona.

Los Favoritos de Midas té Luis Tosar i Willy Toledo com a actors principals i relata una història i una trama de xantatges en què es veuen involucrats estaments econòmics, policials i polítics.