El mític programa El precio justo, presentat per Joaquín Prat i emès per Televisió Espanyola entre 1988 i 1993 tornarà aviat a la pantalla petita de la mà de Mediaset España i la productora Fremantle (Got Talent, Mask Singer). Segons ha anunciat el mateix grup, ja s’està treballant en la nova versió del mític concurs que tindrà a Carlos Sobera com a mestre de cerimònies i que respectarà l’essència original potenciant els elements més icònics. Es desconeix encara si s’emetrà a Cuatro o a Telecinco.

El precio justo és una versió del format The Price is Right, adaptat en 42 territoris en els més de 65 anys d'història i en l'actualitat s'emet a Estats Units, on es manté en emissió després de 48 anys i a Portugal, on està en antena des de fa gairebé dues dècades. A més, també compta amb versions en emissió al Regne Unit, Turquia i Tailàndia. Al programa, els concursants competeixen per guanyar diners i premis licitant el preu d’una sèrie d’objectes.

En la seva emissió a Espanya, en el prime time dels dilluns de Televisió Espanyola, el concurs va arribar a reunir prop de 17 milions d’espectadors de mitjana. La frase «A jugar!», pronunciada per Joaquín Prat, es va fer molt famosa en una edició que comptava amb noms com Beatriz Rico, Yvonne Reyes, Verónica Mengod, Arancha del Sol entre les hostesses.