Àgata i Carla Rodà Panareda són bessones i unes apassionades del ball. Les dues joves de Capmany van protagonitzar dilluns a la nit una de les millors actuacions de 'The dancer', el nou programa de TVE. La seva coreografia va maravellar els membres del jurat: Miguel Ángel Muñoz, Rafa Méndez i Lola Índigo.

"He flipat, quina sincornització!", va dir Muñoz després que mostressin la seva coreografia. "Sou una màquina!", va afegir Índigo. Aquesta última les va acabar seleccionant per formar part del seu equip: "Em deixo endur pel meu instint, em recordeu algú que tinc molt a prop. Em quedo amb vosaltres".

Aquesta va ser l'actuació d'Agata i Carla, que es presenten com a DME Mirrors

Alegato y actuación de DME Mirrors Alegato y actuación de DME Mirrors

Les bessones estudien primer de Batxillerat a l'Institut de La Jonquera. Es van introuir al món del ball a l'escola Dance me de Figueres, de la mà de Sònia Navarro.

Com funciona The Dancer

Els concursants es disputaran el títol de millor ballarí i un premi de 25.000 euros, una recompensa que només augmenta la motivació. Per a arribar a aquesta gran final hauran de conquistar amb els seus balls i començaran pel públic. Els concursants hauran de realitzar una audició en la qual demostraran tot el que saben fer i serà el públic que es trobi en plató qui decideixi si passen a la següent fase, per a això hauran de votar prement un botó que farà que s'il·lumini el seu seient. Només si aconsegueixen el 75% dels vots dels assistents podran ser seleccionats pels capitans del concurs, Miguel Ángel Muñoz, Lola Indigo i Rafa Méndez.

Al final de cada programa els capitans triaran qui formarà part del seu equip, i a més en cada programa un dels capitans comptarà amb la possibilitat de donar una "passada directa" que portarà al ballarí directament a semifinals.