Set anys després de l’emissió dels últims lliuraments de Los misterios de Laura, la sèrie d’intriga protagonitzada per l’actriu María Pujalte, Televisió Espanyola ha donat llum verda al seu retorn. Segons informa el portal Formula TV, la cadena pública ha aprovat la producció d’un telefilm que, no obstant això, podria donar pas a una nova temporada més endavant.

D’acord amb la informació del citat portal, la nova producció comptaria amb bona part de l’elenc original de la sèrie, així com amb el mateix equip de guionistes, i es començaria a rodar en les pròximes setmanes. La sèrie es va estrenar a La 1 de TVE el juliol de 2009 i la tercera temporada es va emetre el 2014. L'abril de 2015, el director general de ficció de la productora Boomerang TV, Goyo Quintana, va confirmar que la sèrie havia estat definitivament cancel·lada, malgrat i els bons resultats d'audiència aconseguits.

Los misterios de Laura també va arribar als Estats Units, de la mà de la cadena NBC, que en va produir dues temporades emeses entre 2014 i 2016. En aquesta adaptació, titulada The Mysteries of Laura, l'actriu Debra Messing va donar vida a la protagonista.