Televisió Espanyola s’afegeix a la celebració del Dia de la Música, aquest dilluns dia 21 de juny, amb l’estrena diumenge a la nit d’una edició especial La hora musa. El programa conduït per l’actriu, cantant i guitarrista mallorquina Maika Makovski torna a La 2 amb el grup Love of Lesbian i el cantant Raphael de convidats.

«Aquest any a hem preparat un programa especial i únic íntegrament consagrat a celebrar que la música hagi començat a sonar de nou. Per a això, hem convidat els dos únics artistes espanyols que han estat capaços de reunir en un sol concert a milers de persones durant els mesos més durs de la pandèmia» explica la cadena pública en un comunicat.

A l'especial, que s'emetrà diumenge a partir de les 22.30 h i va ser enregistrat en un plató exterior del Recinte Modernista de Sant Pau a Barcelona, els barcelonins Love of Lesbian, amb Santi Balmes al capdavant, i el veterà cantant Raphael interpreten tres cançons del seu repertori i conversen amb Maika Makovski sobre els seus projectes presents i futurs.

A la part final del programa, la mateixa presentadora versionarà alguns clàssics de la música popular anglosaxona en un format únic, escortada pel violinista Aleix Puig del Quartet Brossa, així com un tema espectacular del seu més recent disc MKMK.