L'èxit de 'El juego del calamar' continua imparable i no tan sols a la plataforma de Netflix. El boom de la sèrie fa que tot el relacionat amb la mateixa s'acabi convertint en or. Els fans de la sèrie busquen fer-se amb la vestimenta dels personatges, l'idioma, conèixer tots els personatges, les seves curiositats... saber fins al mínim detall. I això ha fet un usuari de TikTok. Després de veure tots els capítols de la sèrie, @thegoogleearthguy ha descobert com és la ubicació exacta de l'illa en la qual es practiquen els famosos jocs infantils i ha volgut compartir-ho amb els seus seguidors a través d'un vídeo en aquesta xarxa social. El que més crida l'atenció dels fans és que Google Maps ha col·locat diversos indicatius en els llocs relacionats amb la sèrie.

@thegoogleearthguy

Share this to someone who has watched squid game! 😳 #fyp #viral #thegoogleearthguy #squidgame #netflix #squidgamenetflix #googleearth #scary #island

♬ Pink Soldiers - 23

El lloc en el qual es troba l'illa és a la costa de Corea del Sud anomenada 'Seungbon-ri', una illa situada a la Mar Groga, molt petita i que a simple vista no té res especialment cridaner però, que només pel fet de formar part de la majoria de la trama, pot fer que els fanàtics vulguin anar-hi per fotografiar-se i conèixer de prop els secrets d'uns dels escenaris d'enregistrament més reeixit dels últims temps.

Tot i que els jocs en els quals participen els protagonistes de la sèrie no es van gravar en aquesta ubicació sinó en un estudi d'enregistrament, tot indica que aquest paratge natural i verge es convertirà molt aviat en un lloc de peregrinació per als fans.