Com a l'inici de cada mes, març arriba carregat de novetats pel que fa a les plataformes d'streaming. Entre elles destaca la nova minisèrie de 10 episodis que relata la història de com els Lakers es van convertir en el millor equip de bàsquet de la dècada dels 80. O el reboot de la mítica sèrie sobre bruixes "Embrujadas".

Sèries

Temps de victòria: La dinastia dels Lakers - Temporada 1

Temps de victòria: La dinastia dels Lakers és una sèrie biogràfica que segueix la vida personal i professional dels Los Angeles Lakers durant la dècada dels 80, aconseguint ser una de les dinasties més dominants i venerades del bàsquet. Aquesta era va durar des de 1979, l'any de Magic Johnson, fins a 1991, que es va retirar després de donar positiu per VIH.

La nostra bandera significa mort - Temporada 1

La nostra bandera significa mort és una sèrie de comèdia que es basa, molt per damunt, en la veritable història de Stede Bonnet, l'aspirant a pirata del segle XVIII que va decidir canviar la seva vida de cavaller per la d'un bucaner.

Així comença la seva vida convertint-se en el capità del vaixell pirata Revenge, en el qual lluita constantment per guanyar-se el respecte de la seva tripulació potencialment amotinada. Però la seva sort canvia radicalment quan es troba amb el Capità Barbanegra.

Embruixades - Temporada 4

Macy, Mel i Maggie són tres joves universitàries de Hilltowne amb unes qualitats una miqueta especials: tenen poders màgics. Així, cadascuna posseeix les següents habilitats: Maggie, amb 18 anys és la petita, una jove molt atlètica i apassionada del fitness, que pot llegir els pensaments de la gent; Mel, amb 25 anys és una fervent activista lesbiana capaç de parar el temps; i, finalment, Macy, qui ja s'acosta a la trentena, està treballant en el laboratori de la universitat del poble i posseeix telequinesi.

Pel·lícules

Balandrau, infern gelat

El 30 de desembre de l'any 2000 un fort vent a Balandrau (Girona) va posar fi a la vida de deu escaladors, en una de les tragèdies més importants de la història del Pirineu català. Els vents van arribar als 180 km/h i la sensació tèrmica va aconseguir els -30 °C. La muntanya es va convertir en un infern. Aquest és un documental entorn de la tragèdia narrada pels supervivents.

El mètode Williams

Biopic sobre Richard Williams (Will Smith), el pare de les reconegudes tenistes Venus (Saniyya Sidney) i Serena Williams (Demi Singleton). Convertit en una figura pública, gràcies al gran pla estratègic que va realitzar per a les seves dues filles quan tenien quatre anys al costat de Rick Macci (Jon Bernthal), l'entrenador que es va encarregar de perfeccionar el talent d'ambdues. El llargmetratge narra la gran influència que va arribar a exercir en les germanes des de la seva infància fins a convertir-les en les esportistes d'elit que són.