Paz Padilla ha estat acomiadada de Mediaset de forma fulminant. El grup de comunicació ha decidit posar punt final a la seva relació laboral amb la còmica i presentadora, després d'abandonar abruptament el plató de 'Sálvame' el passat mes de gener, en mig d'una discussió en directe amb Belén Esteban.

La notícia, avançada per Lecturas i verificada per Yotele, ja estat confirmada posteriorment per fonts de Mediaset, que asseguren que aquell episodi hauria estat el detonant de la sortida de l'actriu de 'La que se avecina':

"Mediaset va decidir resoldre el contracte vigent amb Paz Padilla després de l'incompliment de la seva obligació com a presentadora, en haver abandonat el programa 'Sálvame' una hora i mitja abans de la seva finalització el passat 20 de gener", exposen.

No obstant això, en les últimes setmanes circulava un rumor, conegut per aquest portal, de manera intensa pels estudis de Mediaset, que assegurava que la presentadora podria haver comès un altre tipus d'infracció, més greu que el simple abandonament del plató del magazín de tarda de manera anticipada, fet que, d'altra banda, ha ocorregut en nombroses ocasions i que s'ha incorporat sempre com un element més del xou televisiu.

Paz Padilla va protagonitzar una enorme polèmica en 'Sálvame' l'últim dia que va presentar el programa amb Belén Esteban, que li va tirar en cara la seva falta de sensibilitat amb la pandèmia sanitària. El dia abans de les campanades de Cap d'Any, va protagonitzar un directe en Instagram amb María del Monte i Anne igartiburu, en el qual va qüestionar l'efectivitat de les vacunes.

Ja al plató, la tarda del 20 de gener, la presentadora va voler aclarir que es referia al fet que les vacunes no evitaven el contagi, ja que ella havia contret el virus per segona vegada i que només demanava cautela a la gent que estigués vacunada perquè no eximia de contagi. No obstant això, les seves explicacions no van ser vàlides per a Belén i en el plató es va deixar caure que Paz Padilla estava en contra de les vacunes. Va ser llavors quan la presentadora es va treure el micròfon i va marxar de plató. Des de llavors, no ha tornat a trepitjar Telecinco.

No obstant això, abans fins i tot d'aquest fet, la presentadora era qüestionada en el si de Fuencarral, entre altres coses per la seva manera d'incitar als altres a afrontar la mort. De fet, va aconseguir enfadar a Mayra Gómez Kemp quan recentment va acudir a 'Sálvame' per a ser entrevistada per aquest motiu: "No soc santa Mayra dels collons!", li va cridar.

Tot i això, es pot dir que l'acomiadament de Paz Padilla és definitiu i afecta a totes les participacions que l'actriu mantenia en l'actualitat. L'actriu ja havia conclòs la seva aparició en el concurs de Cuatro 'A simple vista' per les seves baixes dades d'audiència i, a més de presentar 'Sálvame', es mantenia com a protagonista de 'La que se avecina', on donava vida a Chusa.