Risto Mejide ha visitat la ciutat de Barcelona el dia de Sant Jordi per la publicació del seu llibre. El presentador de Cuatro era en una llibreria de la ciutat que havia organitzat una firma, i ha sigut víctima d’un intent de sabotatge. Durant el matí, algú ha introduït papers amb insults dins els exemplars del seu llibre.

Laura Escanes i Risto han volgut denunciar els fets a les seves xarxes socials. Els responsables de la firma han detectat que en nombrosos llibres del jurat de ‘Got Talent’ havien col·locat missatges atacant la parella: «¿Ella és molt madura per la teva edat? ¿O tu molt pedòfil per la seva?», es llegia als trossos de paper.

Mejide ha volgut criticar els fets a les seves xarxes socials: «Després de tants anys gaudint d’aquest dia, patir un sabotatge per part d’un idiota no ens arruïnarà el dia».

El conductor de ‘Todo es mentira’ ha carregat contra els que s’han posicionat en contra de la seva relació: «Que hàgim de continuar aguantant aquests imbècils és per fer-s’ho mirar. És el dia dels lectors, i amb aquests penso celebrar el dia. I tu, a qui s’hagi pres aquesta molèstia, entenc que la ràbia, la mediocritat i l’enveja t’han portat a fer el ridícul», va ressaltar el publicista.

Ràpidament, Escanes li ha volgut mostrar el seu suport criticant que hagin de suportar aquest tipus de sabotatges i insults constantment: «Després de set anys continuem aguantant coses així».