Amb Sonsoles Ónega de pont, Marc Calderó ha estat l'encarregat de presentar 'Ya es mediodia' durant aquest dilluns 2 de maig. El periodista, substitut habitual de la presentadora titular, ha estat un dels temes més comentats a les xarxes socials després de cometre un divertit error mentre informava sobre l'operació tornada.

"20 radars mòbils i centenars de condons..." ha dit Calderó, que ràpidament s'ha adonat del seu lapsus i l'ha corregit: "Ui!, mare meva... de controls".

Aquest intercanvi de paraules ha provocat les rialles i bromes al plató, ja que fins i tot s'han sentit riures de persones que treballen darrere les càmeres, tal com es pot veure en el vídeo.

El comunicador tampoc ha dubtat en prendre-s'ho amb humor. "Els condons sempre van bé, però parlant de trànsit, centenars de controls a les carreteres", afegia entre riures, mentre els col·laboradors que l'acompanyaven a la taula l'han ajudat a sortir d'aquest simpàtic embolic amb diversos comentaris per restar-li importància. "Precaució, amic conductor, en tots els aspectes", ha comentat Marta Nebot.

Nacho Galán ha assegurat que "durant el pont s'ha de tenir prudència, amb els controls i amb el que no són controls". "Molta gent utilitza la carretera d'Extremadura per tornar de Sevilla. Tornen de la feria i allà ja farà falta alguna cosa més que controls" ha bromejat abans que Calderó continués amb el programa.