A punt de complir-se tres anys des de l'estrena de la seva cinquena temporada, el juny de 2019, Black Mirror es prepara per tornar amb una nova i molt esperada tanda d'episodis. Segons recull el setmanari nord-americà Variety, Netflix i el creador Charlie Brooker ja estan treballant en el càsting d'una temporada que podria comptar amb més episodis que l'anterior, que constava de només tres entregues i va ser protagonitzada per Andrew Scott, Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace i Miley Cirus.

Segons Variety, que cita una font pròxima a la producció, la nova temporada tindrà un abast encara més cinematogràfic que les anteriors i cada entrega serà "com una pel·lícula individual", en línia amb les temporades recents de la sèrie distòpica, en què els episodis generalment excedeixen els 60 minuts.

La nova temporada de Black Mirror serà la primera que produeixi Broke & Bones, la nova productora de Brooker i la seva sòcia creativa Annabel Jones, que el gener de 2020 van abandonar House of Tomorrow. La nova marca de producció continua comptant amb el suport de Netflix, que va invertir ràpidament a la companyia a través d'un acord en què adquireix parts del negoci durant un període de cinc anys, per una suma que ronda els 100 milions de dòlars (uns 96 milions d'euros).