La 1 de TVE emet aquesta nit, a les 22.40 hores, una nova entrega de ‘La noche D’. En aquesta ocasió, l’espai conduït per Eva Soriano tanca aquesta setmana temporada amb tots els ingredients necessaris perquè sigui una gran festa: grans convidats, gent fora de sèrie i, sobretot, molt Orgull. 

Mario Vaquerizo i Agatha Ruiz de la Prada ompliran el programa de llum i de color; amb Raúl Gómez i Rodrigo Vázquez, presentadors de ‘Te ha tocado’, i ‘El cazador’, els espectadors se sentiran com uns autèntics guanyadors perquè són els reis del concurs; i amb Julio Iglesias JR s’ho passaran genial.

A més, els nostres convidats endevinaran les cançons amb les quals el cos de ball mourà el maluc, els peus, la tíbia i el peroné. I, respondran també a les preguntes més picants de Leo Harlem.

Tampoc es volen perdre la festa Edurne i Nía, que demostraran tot el seu talent al karaoke que portarà María Peláe

I altres que no volien deixar escapar l’oportunitat de viure l’orgull amb ‘La Noche D’ són els Fueras de Serie que portarà Florentino Fernández: una espectacular contorsionista, un increïble acròbata i una parella de gimnastes.