A2Veus dedica el capítol d’avui, el segon de la temporada, al teatre musical. Quatre concursants, l’Esteve, la Yaneisy, en David i la Berta, s’enfrotaran per cantar la cançó La rosa, del musical El Petit Príncep, amb Manu Guix o Diana Roig.

Els aspirants de l’episodi conviuran tres dies a una masia del Berguedà, conjuntament amb els altres concursants dels cinc capítols que té la temporada; en total, seran 20. Quan toqui preparar-se per cantar La rosa, però, estaran separats.

L’Esteve, la Yaneisy, en David i la Berta rebran la formació vocal de Laura Andrés i l’específica per al teatre musical de l’actriu Neus Pàmies, sempre supervisats per l’atenta mirada de Nina. Al final, dos d’ells seran eliminats i la parella restant podrà cantar a la Pineda de Gori (Palamós), amb Manu Guix i Diana Roig. L’eliminació es farà en dues fases: Una primera quan encara siguin a la masia, en què se n’eliminarà un aspirant; i una segona ja a fora, en una audició cara a cara amb la Nina, què n’eliminarà un altre.

Aquesta és la segona temporada del programa a TV3, i ha arribat plena de novetats. Destaca, en especial, Nina, que no només presenta el programa sinó que fa de guia als concursants, que li han de demostrar que valen.