Peter Dinklage, un dels actors més reconeguts del repartiment de l'exitosa 'Joc de trons', serà entre els protagonistes de l'esperada seqüela de 'Els jocs de la fam', que portarà com a títol 'Balada d'ocells cantaires i serps'.

L'actor, segons ha confirmat aquest dilluns la premsa de Hollywood, s'unirà a un cridaner repartiment en què també participarà la llatina Rachel Zegler ('West Side Story') i Hunter Schafer, popular pel seu treball a 'Euphoria' amb Zendaia.

A la seqüela, Dinklage donarà vida a Casca Highbottom, el degà de l'Acadèmia i creador dels Jocs de la Fam en què participen la resta de joves.

Per la seva banda, Schafer interpretarà Tigris Snow, la cosina i mà dreta de Coriolanus Snow (interpretat per Tom Blyth), personatge en la història del qual se centrarà aquesta nova entrega.

De fet, la trama de 'Balada d'ocells cantaires i serps', que s'estrenarà el 17 de novembre de 2023, se situa diverses dècades abans de les aventures de Katniss Everdeen a la saga original i relatarà l'ascens de Coriolanus Snow com a líder autòcrata de l'estat de Panem.

Zegler, guanyadora d'un Globus d'Or aquest any pel seu paper de Maria a l'última adaptació del musical 'West Side Story', encarnarà Lucy Gray Baird en aquesta producció.

Es tracta de la cinquena cinta de 'Els jocs de la fam', la sèrie de pel·lícules d'aventures distòpiques basada en la trilogia de l'autora nord-americana Suzanne Collins.

El film el dirigirà el veterà cineasta responsable de les primeres entregues, Francis Lawrence, amb els seus socis Nina Jacobson i Brad Simpson.