TVE segueix reforçant el seu equip de presentadors per a la pròxima temporada i, dilluns, la cadena pública va tancar el fitxatge de Lourdes Maldonado. La periodista conduirà, amb Marc Calderó, un nou programa d’actualitat i entreteniment que s’emetrà de dilluns a divendres a la franja de matins de La 1.

L’espai serà una producció de RTVE i Cuarzo. La corporació aportarà tant mitjans tècnics com humans (part de la redacció i l’equip de reporters seran de la plantilla), mentre que la productora sumarà la seva experiència en formats d’aquest tipus. Tot i que no té nom definitiu, el programa, segons Yotele, duraria almenys tres hores, començant entre les 11.30 i les 12h, fent acabar abans La hora de La 1, que mantindrà presentadors i estructura.

Lourdes Maldonado, que fins a la temporada passada dirigia i presentava amb bona audiència un programa informatiu de sobretaula a Telemadrid, va arribar a ser la cara de la primera edició i dels caps de setmana d’Antena 3 Noticias en diverses etapes.