La setena edició de 'Masterchef Celebrity' li sortirà més barata a TVE. Després de conèixer-se el que val un programa de 'Mapi', la cadena pública ha revelat els costos de producció de la nova temporada de la versió VIP del talent culinari, després de rebre una petició de Transparència per detallar el seu preu i la durada del format.

Segons informa el mitjà Voz Pópuli, propulsor d'aquesta petició, la corporació pagarà un total de 6.936.130 euros per aquesta edició de 'Masterchef Celebrity', a la qual caldria sumar l'IVA. L'edició tindrà dotze lliuraments en prime time, per la qual cosa el cost per cada gala serà de 578.000 euros, un 2,5% menys respecte a l'anterior temporada, que va concloure amb la victòria de Juanma Castaño i Miki Nadal.

En aquesta sisena edició, cada episodi va tenir un cost de 593.000 euros, una de les més cares al costat de la cinquena (577.000 euros) i la quarta (574.000). La quantitat és una mica superior a les que es van pagar per la producció de la tercera (541.000 euros), la segona (550.000) i la primera edició (546.000) del format de Shine Ibèria.

La informació sobre el cost de la setena edició de 'Masterchef Celebrity' es produeix més de dos mesos després que TVE fes públic el seu càsting de concursants. María Escoté, Emmanuel Esparza, Nico Abad, Daniela Santiago, Fernando Andina, Norma Duval, Manu Baqueiro, Edu Rosa, María Zurita, Xavier Deltell, Ruth Lorenzo, Isabel Junot, Lorena Castell, Pepe Barroso i Patricia Conde entraran en les cuines del talent culinari.

Mancant conèixer més detalladament la programació que vindrà, 'Masterchef Celebrity 7' serà una de les principals bases de la nova temporada de la 1 de TVE, al costat d'altres formats, com el nou magazín de Lourdes Maldonado i Marc Calderó i la segona edició de 'Benidorm Fest'.