Jesulín de Ubrique s’ha sumat a l’última moda dels famosos. El torero va revelar que gravarà la seva pròpia sèrie documental per a una plataforma d’streaming, però sense explicar més dades com el nom que tindria el projecte, la productora que se n’encarregaria o la data d’estrena o rodatge.

«Estic pendent de fer una sèrie documental per a una plataforma. És un recorregut per la meva vida amb imatges i hi participarà molta gent, companys d’estudis, metges, amics...», afirmava Jesulín en una entrevista concedida a la revista ¡Hola! per celebrar els seus vint anys de casat amb María José Campanario. El torero de Cadis assegura que encara no sap en quina plataforma d’entreteniment s’estrenarà el seu projecte de sèrie documental, que probablement seguirà el model d’altres films com els de Rocío Carrasco o Georgina Rodríguez. «M’ho ha proposat una productora», va dir.

D’altra banda, Jesulín també va anunciar que ha rebut ofertes de vàries editorials per publicar les seves memòries i biografia, tot i que és un projecte que, diu, vol calma.