La segona temporada de la nova 8TV començarà el setembre amb grans novetats. La cadena privada de Catalunya va anunciar el fitxatge de Vicent Sanchís per a dirigir i presentar un ambiciós format d’actualitat que s’emetrà durant el prime time. D’aquesta manera, l’exdirector de TV3 serà la gran aposta de la televisió autonòmica que comanda Nicola Pedrazzoli. El programa, encara sense títol confirmat, s’emetrà entre les 21.30 i les 23.15h des del 5 de setembre, enfrontant-se, de dilluns a dijous, al tram final del TN Vespre, líder destacat de la franja els últims anys.

Rahola és una cara coneguda | FABIANA FOURCADE

Junt amb l’antic directiu de la pública, Pilar Rahola, durant anys tertuliana estrella de la CCMA, també va sumar-se a 8TV. És una cadena on ja havia treballat amb Josep Cuní, a 8 al dia, programa també de l’espai nocturn. La popular periodista compaginarà aquesta nova feina amb la seva col·laboració en altres programes com Todo es mentira.

En aquesta nova etapa televisiva, la cadena també ha fitxat Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio fins al març, que serà tertulià, a més de director de continguts digitals i adjunt a la direcció del grup de 8TV.