Qui bé busca, bé troba. Això deu pensar Orestes cada tarda que s’enfronta a la famosa rosca de ‘Pasapalabra’. I és que el concursant porta més de 200 programes a la seva esquena intentant aconseguir el pot, un premi que en l’emissió d’ahir podia haver guanyat si hagués encertat la lletra L.

El concursant va lamentar davant els espectadors un greu error que va tornar a allunyar-lo de la victòria. «Avui era un dia en què, amb molta sort, podia haver caigut el pot», va afirmar el burgalès.

Orestes es va avançar massa ràpid a respondre la següent definició: «Acció que s’exerceix recíprocament entre dos o més objectes, persones, agents o forces», va llegir Roberto Leal, a la qual cosa ell va respondre, sense dubtar, «intercanvi», quan el mot correcte era «interacció».

«Hauria d’haver passat», va reconèixer Orestes, que finalment va acabar l’última prova amb un total de 22 encerts, un error i dues lletres sense respondre. Això sí, el resultat li va valer per guanyar Rafa, el seu rival d’altura en el programa des de fa mesos.