El món màgic de Harry Potter podria seguir creixent, ja que Warner Bros podria estar preparant un spin-off televisiu sobre el mag. Amb una saga de vuit pel·lícules principals, i les tres de la franquícia Animales fantásticos, s’han recaptat més de 9.000 milions de dòlars en taquilles, i no és d’estranyar que l’estudi vulgui ampliar la saga a la petita pantalla. El projecte, a més, comptaria amb el suport de la creadora d’aquest univers, J.K. Rowling.

Segons Daily Mirror, l’autora britànica estaria tenint conversacions amb executius de Warner sobre noves oportunitats de contingut vinculat al seu personatge Harry Potter. És més que probable que, de confirmar-se tot plegat, el nou spin-off seria a HBO.

Encara més. The Daily Mail apunta que Rowling ha començat a negociar amb David Zaslav, l’actual cap de la companyia. Tot i que res s’ha confirmat encara de manera oficial, ja hi ha informacions que afirmen que un grup de guionistes està treballant en l’argument de la producció.

Ja que Disney ha crescut amb franquícies cinematogràfiques com Star Wars o el gran univers de Marvel duent-los a la petita pantalla, Warner Bros voldria replicar la jugada, com ja ha fet amb El pacificador, basat en El escuadrón suicida, entre d’altres.

Tot i que Animales fantásticos: Los secretos de Dumbledore va ser l’estrena menys taquillera de la saga liderada per Eddie Redmayne i Jude Law, Warner vol mantenir l’aposta pel jove mag, que és la que més beneficis li ha aportat.

D’altra banda, l’estudi va mostrar el seu suport a J.K. Rowling, amenaçada de mort després de donar suport públicament Salman Rushdie per l’atemptat contra la seva vida del qual va poder sobreviure. «Warner Bros. Discovery condemna enèrgicament les amenaces contra J.K. Rowling. Estem amb ella i amb tots els autors i narradors que expressen amb valentia la seva creativitat i opinions... l’empresa s’oposa a tota classe d’amenaça, violència o intimidació quan creences i pensaments puguin diferir», assenyala la firma.