Diari de Girona

Diari de Girona

Arrenca el rodatge a l’Escala de la nova pel·lícula d’Elena Martín

«Creatura» s’ha començat a filmar a punta Montgó, però hi ha previstes altres localitzacions escalenques i a Blanes, Barcelona o Sitges

El rodatge de la pel·lícula a l’Escala. | AJUNTAMENT DE L’ESCALA

Diferents localitzacions de l’Escala seran l’escenari de la nova pel·lícula d’Elena Martín, Creatura, que ha començat el rodatge aquesta setmana a punta Montgó. Durant aquesta setmana es rodarà a diferents punts del municipi, com la Punta, Planasses o la platja de les Muscleres. La història d’aquest film es desenvolupa a l’Escala però també es rodarà en localitzacions de Sant Vicenç de Montalt, Blanes, Barcelona i Sitges.

La pel·lícula està protagonitzada per la mateixa Elena Martín, Clàudia Dalmau i Mila Borràs, totes elles en el paper del personatge Mila (als 35, 15 i 5 anys). També formen part del film Oriol Pla, Alex Brendemühl, Clara Segura, Marc Cartanyà, Carla Linares i Teresa Vallicrosa.

Creatura és el segon llargmetratge d’Elena Martín. El guió de la pel·lícula, rodada en català, està escrit a quatre mans entre Elena Martín i la també guionista i directora Clara Roquet (Libertad, Costa Brava Líbano, Petra, Els dies que vindran i 10.000km).

Narra la història de la Mila, que amb la seva parella s’instal·la a la Costa Brava. Després d’una primera discussió, Mila comença a advertir que la pèrdua del seu desig prové d’un lloc profund i llunyà, però propi. Sola, a la seva casa familiar d’estiueig, Mila reviu algunes de les experiències de la seva infància i adolescència; records que l’ajudaran a entendre l’origen del seu bloqueig per així poder reconciliar-se amb el seu propi cos i tenir una relació més honesta amb els que més estima.

És una producció de Vilaüt Films, Avalon P.C., Elastica Films i Lastor Media, en coproducció amb TV3, amb la participació de Filmin i el suport de ICAA, ICEC i Creativa Media Europe. A més, el projecte ha passat per Ijusmira Berriak, el laboratori de desenvolupament del Festival de Cine de San Sebastián.

Està previst que la pel·lícula s’estreni durant l’any vinent i que vagi a diferents festivals internacionals. En aquest sentit, hi ha el compromís que es farà una estrena a l’Escala, de la qual encara no es pot posar data.

Compartir l'article

stats