Diari de Girona

Diari de Girona

Michelle Jenner i Tristán Ulloa, a l’elenc de la sèrie «Berlín»

L’«spin-off» de la popular «La casa de papel» iniciarà en unes setmanes el seu rodatge

Michelle Jenner a la pel·lícula «Nuestros amantes». | NETFLIX

Els actors Michelle Jenner, Tristán Ulloa, Begoña Vargas, Joel Sánchez i Julio Peña seran els protagonistes de Berlín, el primer spin-off de l’exitosa sèrie de La casa de papel de Netflix, que començarà el seu rodatge en unes setmanes. El personatge de Berlín, interpretat per Pedro Alonso, és l’únic que repeteix respecte a la saga original. Tot i la connexió amb La casa de papel, la nova sèrie tindrà la seva «pròpia identitat», segons assenyalen els seus creadors, Alex Pina i Esther Martínez Lobato.

La trama continua girant al voltant dels atracaments, tot i que promet ser menys fosca que la sèrie original i amb més comèdia. Berlín, el lladre de guant blanc de La casa de papel, tindrà una segona oportunitat en aquesta nova trama, ambientada en el seu passat. Michelle Jener donarà vida a Keyla, una enginyera informàtica, experta en seguretat. Begoña Vargas serà Cameron, una dona «amb un power increïble», segons els seus creadors. Tristán Ulloa oferirà una visió de l’amor «més clàssica». Els dos integrants més joves de la nova banda són Julio Peña (Roi), l’escuder de Berlín; i Joel Sánchez (Bruce), el «descerebrat».

Els creadors de la sèrie van triar Berlín per crear la primera sèrie de l’univers de La casa de papel perquè, reconeixen, no té «un full de ruta clar» i això «dona molt de joc».

Compartir l'article

stats