El Jutjat número 2 Mercantil de la Corunya ha adjudicat en subhasta pública El Correo Gallego a Prensa Ibérica en entendre que la seva oferta garanteix la continuïtat de l’activitat i el cobrament dels deutes a creditors. La sentència atorga la capçalera fundada el 1878 al grup que ja edita a Galícia Faro de Vigo i La Opinión de A Coruña.

El Correo Gallego, amb seu a Santiago de Compostel·la i referent històric de la informació a la comunitat autònoma, va entrar el mes de juny passat en concurs voluntari de creditors en fase de liquidació. La jutgessa encarregada del procés concursal va ordenar llavors una licitació pública per a la venda dels seus actius, que ha adjudicat la unitat productiva finalment a Prensa Ibérica.

El Correo Gallego és el diari per excel·lència de la capital gallega i acredita una clara vocació de servei i compromís amb Galícia.

25 diaris a Espanya

Prensa Ibérica, líder de la informació regional i local a Espanya, compta actualment en el conjunt d’Espanya amb 25 diaris impresos i digitals, entre ells Diari de Girona, a més d’altres cròniques locals, i diverses revistes. El Periódico, El Periódico de Espanya, Levante-EMV, La Nueva España, Información i La Provincia són algunes de les capçaleres del grup.