Quiosc Diari de Girona

Diari de Girona

TVE substitueix Igartiburu a les Campanades després de 17 anys

La presentadora basca serà rellevada per Ana Obregón i Los Morancos per acomiadar l’any des de la Puerta del Sol de Madrid

Ana Obregón i Anne Igartiburu. | TVE

Revolució a les Campanades de TVE. Per primera vegada en 17 anys, Anne Igartiburu no acomiadarà l’any des de la Puerta del Sol per als espectadors de la televisió pública. Els encarregats de tancar el 2022 i donar-li la benvinguda al 2023 seran Los Morancos i Ana Obregón, que tindran la missió de recuperar el lideratge que l’any passat va aconseguir Antena 3 amb Cristina Pedroche i Alberto Chicote.

La cadena ha pres aquesta decisió després que Igartiburu acceptés participar a Mask Singer i Tu cara me suena al canal principal d’Atresmedia i presentar a Telemadrid el programa d’entrevistes 10 momentos. En l’actualitat condueix Corazón només a la sobretaula dels caps de setmana.

Els germans Jorge i César Cadaval són l’aposta de la Corporació per intentar tornar a atreure l’audiència perduda durant els últims anys. Els humoristes estaran amb Ana Obregón, que l’any passat va ser substituïda a l’últim moment per Jacob Petrus després de contraure covid.

L’actriu i presentadora sí que es va poder menjar el raïm des del balcó amb Anne Igartiburu el 2020, l’any més dur de la seva vida a causa de la mort del seu fill Aless. Aquell 31 de desembre va tornar a la pública per posar-se al capdavant d’una retransmissió que no era nova per a ella, ja que anteriorment havia presentat les Campanades del 1994, 1995 i 2004.

Els Morancos també tenen certa experiència a l’hora d’acomiadar l’any davant de les càmeres, ja que el 2016 van muntar la seva pròpia retransmissió a través de Facebook amb els seus seguidors. Tot i això, aquesta serà la primera vegada que ho facin en una televisió davant milions d’espectadors.

TVE va perdre l’any passat la seva condició de líder a les Campanades després del rècord històric que va aconseguir a Antena 3. La cadena d’Atresmedia va arrasar amb 6.355.000 espectadors i un 33,7% de share.

Compartir l'article

stats