Filmin estrena demà la sèrie australiana «Bali»

La producció, de quatre episodis, dissecciona l’atemptat més mortífer de la història d’Indonèsia

Fotograma de la sèrie «Bali». | FILMIN

Fotograma de la sèrie «Bali». | FILMIN / DdG. Girona

DdG. Girona

Filmin estrena demà, en exclusiva a Espanya, la sèrie australiana Bali, que dissecciona el més gran i més mortífer atemptat de la història d’Indonèsia, perpetrat fa dues dècades. L’obra, formada per quatre capítols d’una hora, és fruit d’una investigació exhaustiva de la mà de supervivents, familiars de víctimes i inspectors.

El 12 d’octubre del 2002, un cotxe bomba va explotar al voltant de la mitjanit fora del club Sari, a la turística platja de Kuta, mentre un altre terrorista suïcida feia detonar la motxilla, de forma gairebé simultània, al pub Paddy’s, situat a la vorera del davant. L’atac va deixar 202 morts i 209 ferits, i es va convertir en l’atemptat terrorista més sagnant des del que va patir la ciutat de Nova York l’11 de setembre de 2001.

Bali mostra els fets que van succeir abans, durant i després de les brutals explosions a través d’un grapat d’històries reals. Entre elles trobem la supervivent britànica Polly Miller, que va veure morir el seu marit i nou dels seus amics; el conegut futbolista australià Jason McCartney, que va patir cremades de segon grau al 50% del seu cos; a la jove Nicole McLean, que va perdre un braç durant l’atac; ia Ni-Luh Erniate, una mare de dos nens el marit dels quals va ser assassinat a l’atemptat.

Subscriu-te per seguir llegint