Prensa Ibérica adquireix «El Correo Gallego» i guanya força a Galícia

La justícia desestima definitivament el recurs contra la interlocutoria que autoritza la venda del rotatiu

ddg. barcelona

Llum verda a Prensa Ibérica per a la compra d’El Correo Gallego. El Jutjat número 2 Mercantil de la Corunya, que va adjudicar la capçalera al grup de comunicació en subhasta pública el 17 de novembre passat, ha desestimat el recurs de reposició contra la interlocutòria judicial d’un grup d’empreses format per Acca Media, Numancia Publicidad i Blecua Capital, que van presentar una oferta que incloïa un compromís de col·laboració de La Voz de Galicia.

En no haver-hi recurs contra aquesta decisió judicial, Prensa Ibérica incorpora definitivament El Correo Gallego a la seva xarxa de mitjans. La justícia ratifica així la sentència en què autoritza la venda de la unitat productiva d’Editorial Compostela al grup editor de Faro de Vigo i La Opinión A Coruña en entendre que la seva oferta garanteix la continuïtat de l’activitat.

El grup que presideix Javier Moll potencia el seu posicionament a la comunitat amb la incorporació de la capçalera i els nomenaments de Jesús Echevarría i Jaime Abella com a director general i gerent general.