VIDEO | Rafa, guanyador del pot de Pasapalabra: S'emporta 2.272.000 milions d'euros!

El sevillà aconsegueix completar el rosco de Pasapalabra | D'aquesta manera aconsegueix vèncer Orestes i embutxacar-se més de dos milions d'euros

Rafa s'emporta el pot de Pasapalabra

Rafa s'emporta el pot de Pasapalabra / DdG

Bruna Segura

Per fi va arribar el dia. Pasapalabra lliura el pot més alt de la seva història a Rafa, que es converteix com és lògic en el concursant que més diners s'han endut d'aquest històric concurs de la televisió espanyola.

El concursant sevillà va aconseguir completar el rosco sense un sol error per primera vegada, aconseguint deixar Orestes sense premi després de mesos de batalla en el que ja s'ha convertit en una de les rivalitats més èpiques de la història de la televisió.

Durant més de 300 programes Rafa i Orestes s'han batut en dol pel sucós pot que ha acabat sent de més de 2,2 milions d'euros. Orestes, un burgalès de 25 anys llicenciat en filologia cau així davant Rafa, un sevillà de 32 anys, periodista i amant de la lectura i de la música. La dura pugna entre tots dos que ha mantingut l'audiència en suspens durant mesos, arriba al final.

Tan seguida ha estat la rivalitat que A3Media tem que quan s'acabi, l'audiència es vegi severament afectada per la manca dels seus dos vaixells insígnia. Per mitjà, un sucós pot del qual tothom estava pendent i ja té nou amo.

Com comentàvem, aquest pot entra directe al top 1 de la història de Pasapalabra superant amb comoditat els 2.190.000 euros que es va emportar Eduardo Benito o els 1.866.000 euros que es va embutxacar David Leo.

Es queda, això sí, lluny del rècord de premis de la televisió a Espanya que pertany a 'Los Lobos' que es van emportar 4.130.000 euros després de més de dos anys concursant a 'Boom' un altre concurs d'A3Media.