Aquesta és una de les grans inspiracions de Fernando Castro, nova estrella de Pasapalabra

Cada cop es coneixen més aspectes de la vida i carrera del nou concursant

Fernando Castro, el "brillant" concursant de Pasapalabra.

Fernando Castro, el "brillant" concursant de Pasapalabra. / Antena 3

H.G.

Pasapalabra té ja nou concursant estrella: Fernando Castro, el nou rival de Moisès. Fernando ha arribat arrasant al programa. En molt pocs programes s'està convertint en la revelació del concurs. És la seva primera vegada en un programa de televisió, però, recalquen que està jugant d'"una forma brillant". 

El nou aspirant estudia un "doctorat en Estadística i Genètica, treballes a la Universitat de Santiago de Compostel·la-, com a investigador i també a l'Institut de Recerca Sanitària de Santiago-", tal com ha explicat el mateix Roberto Leal. A més, el jove ja pensa en el seu postdoctorat i parla cinc idiomes: anglès, alemany, italià, espanyol i gallec.

Què faria si guanyés el pot? Fernando ho té clar: "A la meva edat alguns tenim un somni boig que és tenir accés a un habitatge digne abans dels 40 anys".

La gran inspiració de Fernando Castro

Entre les diferents qüestions sobre la vida, carrera i inquietuds de Fernando Castro que s'estan començant a conèixer i que atreuen l'interès de l'audiència, el seu compte de Twitter ens dona una pista sobre qui inspira a aquest brillant jove.

"Convido a qui tingui uns minuts a conèixer la història d'Alba García Fernández, gran font d'inspiració", va publicar fa uns anys el nou concursant estrella de Pasapalabra en el seu compte de Twitter.

En el seu moment, l'exatleta internacional espanyola que va veure la seva carrera truncada per l'artritis va respondre al seu missatge donant-li les gràcies, al que Fernando va replicar amb un profund i emotiu missatge: "A tu per ser com ets. Com conec l'esport i la malaltia, no puc fer una altra cosa que desitjar-te la millor de les sorts".

Actualment, Alba García és entrenadora d'atletisme i una persona profundament compromesa amb el foment dels valors de l'esport, la vida sana i els bons hàbits. Alhora, participa en la iniciativa 'Yes We Run', orientada a fomentar l'esport femení i la participació de la dona en les curses populars.