Ana Rosa Quintana envia un missatge contra la ministra Irene Montero per la llei del "només si és sí"

La presentadora ha estat contundent per la resolució del Suprem

1.000 rebaixes més pels agressors sexuals

Ana Rosa Quintana contra Irene Montero

Ana Rosa Quintana contra Irene Montero / Twitter

Cristina Clopés

Cristina Clopés

La ministra d'Igualtat, Irene Montero, està patint greument les conseqüències per la famosa llei que ha dut tanta polèmica arreu del país, "només si és sí". La llei orgànica 10/2022, del 6 de setembre, de garantia integral de la llibertat sexual ha estat una de les més comentades en els últims temps.

La periodista i presentadora Ana Rosa Quintana en el seu programa de Telecinco ha deixat clara la seva postura envers la llei, la política de la ministra, la decisió del Suprem i la del Govern espanyol.

Segons Ana Rosa Quintana, Irene Montero va fer aquestes declaracions: "No hi haurà ni una sola reducció de penes, és propaganda masclista". Segons la mateixa periodista, mentre la ministra afirmava que no hi hauria cap reducció de penes per a violadors, es titllaven als jutges com a fatxes amb toga. Irene Montero feia burla de què milers de violadors sortirien als carrers, segons les acusacions de la periodista en el programa.

La periodista dona dades sobre les agressions sexuals i sobre el que està succeint

Actualment, segons les fonts d'Ana Rosa i Telecinco, hi ha 4.030 presos per delictes d'agressions sexuals i 1.120 beneficiats amb la llei del 'només si és sí'; això vol dir que se'ls hi ha rebaixat la condemna i ara, el Suprem ha obert la porta a què es produeixin almenys unes altres 1.000 rebaixes de condemnes; això vol dir, que hi haurà 2.120 agressors sexuals que gaudiran d'una rebaixa per haver agredit d'una nena, adolescent, dona o persona gran. 

Ana Rosa ho deixa clar:

0 dimissions per aquest despropòsit, 0 cessaments i 0 disculpes per les víctimes de violacions, només un Tweet d'Irene Montero dient que la decisió del Suprem és una mala notícia.

Sánchez va canviar la llei amb l'ajuda del PP, després d'haver-la signat i publicat en el BOE i després d'haver obligat a la Fiscalia General de l'Estat a unificar un criteri que ara tomba el Suprem, però, de qui depèn la Fiscalia? Del Govern.

Ara potser toca parlar a les víctimes d'agressions sexuals i saber què n'opinen sobre el tema.