Jennifer Aniston va ser tota una reina de la televisió amb la sèrie 'Friends' i ara la petita pantalla tornarà a obrir les portes a l'actriu, que compleix 50 anys aquest dilluns, mentre està en plena preparació del seu esperat retorn. Aniston (Sherman Oaks, Estats Units, 1969) va organitzar dissabte a Los Angeles una festa amb magnificència a la qual van assistir estrelles com Gwyneth Paltrow, Katy Perry, George i Amal Clooney, Reese Witherspoon, Robert Downey Jr., Ellen DeGeneres, Barbra Streisand o Kate Hudson, segons ha informat aquest diumenge la revista People.

L'actriu està de màxima actualitat pel seu retorn al capdavant d'una sèrie. De la mà del gegant tecnològic Apple, que porta temps planejant el seu desembarcament en el competit món de la televisió i les plataformes de "streaming", Aniston serà una de les protagonistes d'una sèrie que girarà al voltant d'un programa matinal de notícies, 01:00 gènere amb una gran tradició als Estats Units.

Aniston, que a més serà productora executiva d'aquesta sèrie encara sense nom, tindrà com a escuders en aquesta aventura a dos pesos pesants de Hollywood: Witherspoon, que ve de brillar a "Big Little Lies"; i Steve Carell, encara molt recordat per les seves surrealistes aventures a "The Office".

Aquesta sèrie, que almenys tindrà dues temporades i vint episodis, no només serà una de les grans apostes d'Apple per a la televisió sinó que suposa el primer paper d'Aniston a la petita pantalla des de "Friends".

El setembre vinent es compliran 25 anys del primer episodi d'aquesta comèdia, que va tancar el 2004 deu temporades d'èxits després 236 episodis en antena, però "Friends" segueix sent un fenomen per incomptables aficionats a tot el món que encara estan disposats a veure, una i altra vegada, les peripècies de Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Chandler i Joey.

Netflix ha contribuït a perpetuar la passió sobre "Friends" fins a extrems sorprenents. A la fi de 2018, el rumor que "Friends" anava a sortir del catàleg de Netflix es va estendre per les xarxes socials envoltat de laments apocalíptics dels seus seguidors. Afortunadament, poc després Netflix va confirmar que "Friends" seguirà en la seva oferta com a mínim durant 2019, però per a això va haver d'obrir la guardiola: segons The New York Times, la plataforma digital va pagar 100 milions de dòlars a Warner per conservar la sèrie durant aquest any.