Els fans de 'The Witcher' ja poden tenir el hype . La segona temporada ja ha començat a rodar-se. Després fa tot just dos mesos de l'estrena de la primera tanda d'episodis, Netflix ha iniciat les gravacions de les noves aventures de Geralt de Rivia, Ciri i Yennefer en el Continent.

Ha estat el periodista Daniel Richtman el que ha revelat que el rodatge acaba de començar. S'intuïa que havia de començar més aviat que tard, donada la celeritat amb la qual s'estava preparant aquesta segona temporada, especialment després que es filtrés que la seva producció ja havia començat.

Segons apunta comic book, la preproducció de la segona temporada es va iniciar abans de l'estrena de la primera, al desembre d'aquest any passat i que ha estat en aquest mateix mes de febrer quan ha anat agafant forma de manera definitiva.

Entre els personatges que apareixeran en els nous capítols estarà Nivellen, que serà interpretat per Kristofer Hivju, conegut per haver estat Tormund Matagegants a 'Juego de tronos'.

La data d'estrena d'aquesta segona temporada segueix sent un misteri, tot i que no s'espera que arribi aquest any. Lauren S. Hissrich, showrunner de la ficció, va indicar que l'objectiu és estrenar-la en 2021, tot i que encara no hi ha res dit per part de Netflix. 'The Witcher' està protagonitzada per Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra i Eamon Farren.