Els seguidors de 'La materia oscura' estan d'enhorabona: la sèrie torna al novembre amb nous episodis. Només un mes després de llançar el primer avançament, amb motiu de la Comic-Amb, HBO ha llançat un nou tràiler de la segona temporada, que promet ser més fosca i excitant que el primer lliurament.

Basada en la trilogia de Philip Pullman, concretament del llibre 'La daga', la nova temporada arrenca després que Lord Asriel hagi obert un pont a un nou món. Desconsolada després de la mort de la seva millor amiga, Lyra segueix a Asriel cap al món desconegut, on coneixerà a Will, un noi que també fuig d'un passat conflictiu. Tots dos intentaran buscar el seu camí, però la guerra i les persecucions ho compliquen tot bastant.

Dafne Keen, Ruth Wilson, Amir Wilson, Lin-Manuel Miranda, Andrew Scott, Ariyon Bakare, Will Keen, Ruta Gedmintas i James McAvoy tornaran a encapçalar el repartiment de 'La materia oscura', que en la seva segona temporada ha incorporat nous rostres: Jade Anouka, Simone Kirby i Terence Stamp, entre altres.