El retorn de 'The Walking Dead' vindrà acompanyat pel debut del nou spin-off de la sèrie zombi. Just després de l'emissió del setzè episodi de la desena temporada, s'emetrà el primer capítol de 'The Walking Dead: World Beyond', el diumenge 4 d'octubre. En ser tot un esdeveniment, a quina hora s'estrena?

A diferència de la seva sèrie mare, 'World Beyond' sí que serà emesa per AMC tant a Espanya, Llatinoamèrica i els Estats Units i serà simultània en tots els casos (en país hispanoparlants serà en versió original subtitulada). Per exemple, a AMC España, els fans de la saga zombi podran veure el primer episodi durant la matinada del 5 d'octubre a les 04.30 hores.

Encara que als països hispanomericans, 'World Beyond' es veurà a AMC Llatinoamèrica, cada regió té un horari diferent, la qual cosa provocarà que l'emissió canviï depenent del país i la zona geogràfica. AMC té quatre senyals diferents en espanyol per a tot el subcontinent.

'The Walking Dead: World Beyond' és el segon spin-off de la franquícia. La nova sèrie segueix els passos de la primera generació nascuda en la civilització supervivent del món postapocalíptic.