Dos minuts és el que trigaràs a llegir aquest article amb les següents ofertes de treball a Girona capital amb les què pots trobar feina sense haver de desplaçar-te massa, si vius a la ciutat. Oportunitats per a diferents llocs i variats perfils que t'ofereix Iberempleos.es.

D'altra banda, recorda que si ets empresa o autònom i busques personal, pots publicar ofertes de feina a Iberempleos perquè puguem donar-te cobertura a tots els nostres mitjans i aconseguir així una important borsa de candidats.

OFERTES DE TREBALL A GIRONA

ENCARREGAT/DA DE TORN A GASOLINERA

Les teves funcions seran l'atenció al client i el cobrament, l'organització del torn de treball i la gestió de petits equips de treball.

Necessitaràs disposar de Carnet B, vehicle, nivell alt de Català i Espanyol i es valorarà experiència laboral prèvia al sector o sectors similars (supermercats, etc.).

Inscripciones i més informació a l'oferta d'Encarregat/ada de Torn a Gasolinera – Girona.

DEPENDENT/A CARNISSERIA

Les funcions seran les d'atenció de cara al públic de la carnisseria, talls de carn, embotit, cobrament, assessorament, reposar el taulell, neteja del lloc de treball, etc.

Es requereix una persona amb moltes ganes de treballar, amb disponibilitat per treballar a mitja jornada i nocions en xarcuteria/carnisseria.

Inscripcions i més informació a l'oferta de Dependent/a carnisseria a Girona.

MOSSO/A DE MAGATZEM

Realitzaràs el control d'estoc, preparació de càrregues, ús del correu i programa informàtic, bon maneig del bou i, si cal, sortir a repartir.

No és imprescindible tenir gaire experiència, sinó ganes de treballar. Possibilitat de formació del bou, si no es disposa previ a la incorporació.

Inscripcions i més informació a l'oferta dde Mosso/a de magatzem a Girona.

CAP DE TRÀNSIT

Gestionaràs les flotes de transportistes, gestió de clients, participació en l'optimització de rutes i l'ús de les diferents aplicacions de boiaca.

Es requereix experiència d'almenys 4 anys com a cap de trànsit en empreses de transport de mercaderies per carretera.

Inscripcions i més informació a l'oferta de CAP DE TRÀNSIT a Girona.

TÈCNIC DE MANTENIMENT MECÀNIC

Empresa amb més de 70 anys d'història i planta ubicada a Girona, es dedica al trefilat i esmaltat de coure, busca incorporar un tècnic mecànic per al departament de manteniment industrial.

Es busca una persona amb experiència en manteniment industrial a l'àrea mecànica, amb coneixements de soldadura, premsa, torn, serra i amb disponibilitat per poder treballar en torns de matí i tarda, amb residència propera a la capital.

Inscripcions i més informació a l'oferta de Tècnic de manteniment mecànic- Girona.

TALLERISTA DE SMARTPHONE

Des de la Fundació Pere Tarrés cerquem un o una formadora per impartir un Taller de Smartphone. Objectiu: ensenyar a persones que tenen dificultats amb els telèfons mòbils i les noves tecnologies.

Inscripcions i més informació a l'oferta de Tallerista de Smartphone per Girona.

TÈCNIC/A DE QUALITAT (SECTOR ALIMENTACIÓ)

Les teves funcions seran:

-Control del compliment dels estàndards de qualitat i seguretat alimentària durant tot el procés de fabricació, supervisió de matèries primeres, producte final, controls d’entrada, enviaments de mostres a anàlisis externes i reclamacions a proveïdors.

-Donar suport direcció de qualitat.

-Donar suport al responsable de qualitat amb les auditories internes.

-Impartir formació en procediments i instruccions tècniques.

-Supervisar el compliment de les BPFeH.

-Manteniment de la neteja, ordre i higiene dels laboratoris de Qualitat.

-Gestió de no conformitats presentació d’accions correctores.

-Assegurament APPCC.

Inscripcions i més informació a l'oferta de Tècnic/a de Qualitat (Sector Alimentació) en Girona.

OFICIAL 1a FRIGORÍFICA

Les funcions principals consisteixen en: dur a terme el manteniment preventiu i correctiu de les instal·lacions a nivell de clima (RITE); programació de les revisions corresponents pels reglaments afectes, atenent avaries quan així es requereixi i donant suport a la resta de companys al manteniment dels nostres clients.

Inscripcions i més informació a l'oferta d'oficial 1a FRIGORISTA. a Girona.

VENEDOR/A ESPECIALISTA DE JARDÍ

Si vols formar part de l'equip de Leroy Merlin a la botiga de Girona i comptes amb coneixements de jardineria, aquesta és la teva oferta.

Inscripcions i més informació a l'oferta de Venedor/a especialista a Jardí Girona.