07 de agost de 2016
07.08.2016

Espanya claudica en els dos primers partits

La selecció espanyola de rugbi 7 femení, on juga la jugadora del GEiEG Eli Martínez, cau contra França (24-7) i Nova Zelanda (31-5), respectivament

07.08.2016 | 00:00
Una acció d´un dels partits de la selecció espanyola femenina de rugbi ahir als Jocs de Rio de Janeiro.

La selecció espanyola de rugbi 7 femení va debutar ahir a Rio per partida doble, amb dues derrotes. El partit contra França, va suposar el retorn d'aquest esport al programa dels Jocs després de 92 anys d'absència i en què va ser la primera trobada de la història de la competició en categoria femenina. Espanya va caure a mans d'una França molt superior (24-7). A la tarda, contra Nova Zelanda, l'equip espanyol tampoc va tenir res a dir (31-5). Aquestes dues derrotes compliquen molt la classificació de les lleones als quarts de final. De fet, les espanyoles necessiten d'una victòria contundent avui davant Kènia i esperar que altres resultats acompanyin.
En el partit de la tarda, Nova Zelanda va desarborar la defensa espanyola i es van posar per davant en el marcador al primer minut, per mitjà d'una carrera des del mig camp de Portia Woodman, líder de l'equip, i després, amb un altre assaig de Kayla McAlister.
A la segona part, l'equip espanyol va aguantar una mica millor la pressió, però Tyla Nathan-Wong va aprofitar un error per anotar el tercer assaig del partit.
Amb tenacitat, Espanya també es va sumar a l'atac i María Casado va aconseguir reduir distàncies amb un assaig, però després Patricia García, escorada a la banda, va fallar la conversió.
Les neozelandeses van ampliar distàncies en una altra carrera de McAlister i en una jugada col·lectiva culminada per Theresa Fitzpatrick. Nova Zelanda va acabar la jornada líder del Grup B amb sis punts, els mateixos que França. Espanya és tercera i Kenya quarta, totes dues amb dos punts.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook